Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 9g10kcal0.8g1.3g0g0.6g
Tomaattimurska 7.3g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g69kcal4.4g5.2g2.8g1.6g
Valittu annoskoko39g35kcal2.2g2.6g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.1g1.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.6g6.6g3.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468