Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Lanttu 2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal2.6g5.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko39g25kcal1.3g2.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.7g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877