Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 6.6g5.4kcal0.1g1.1g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 6.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal1.8g6.2g1.6g1g
Valittu annoskoko39g25kcal0.9g3.1g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.5g1.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.3g7.9g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902