Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)10g8.5kcal0.6g1.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto3g10kcal0.6g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 1g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras0.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g55kcal3g5.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko39g28kcal1.5g2.9g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.8g1.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.4g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631