Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g6.1g28kcal0.5g4.2g1g0.2g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g6.8g24kcal0.4g0.2g2.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g6.8g18kcal0.5g0.8g1.4g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g10g11kcal0.1g1.5g0.5g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 2g6.1kcal0g0.4g0.3g0g
Kahvilikööri2g5.9kcal0g0.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1kcal0.2g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g238kcal3.4g21.6g14g0.4g
Valittu annoskoko39g119kcal1.7g10.8g7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g59kcal0.9g5.4g3.5g0.1g
Arvot/100g100g305kcal4.4g27.8g18g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743