Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 3.9g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.5g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)11g13kcal2.8g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g69kcal6.6g3.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko39g35kcal3.3g1.6g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.7g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g89kcal8.5g4.1g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481