Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 5.9g7.1kcal1.2g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Maissi, pirkka1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Papu, ohut vihreä, pirkka1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g43kcal2.8g3.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko39g21kcal1.4g1.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.6g4.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942