Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g26kcal0.4g2.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko39g13kcal0.2g1.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.5g3.6g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944