Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.7g6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Riisi tumma 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 1.3g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal1g7.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko39g20kcal0.5g3.7g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.3g1.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.3g9.5g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241