Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.3g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Kukkakaali, tuore5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g22kcal1.4g1.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko39g11kcal0.7g0.6g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g28kcal1.8g1.5g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876