Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 5.4g16kcal1g2.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g60kcal4g5.2g2.2g1.2g
Valittu annoskoko39g30kcal2g2.6g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.6g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470