Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa14g18kcal2.6g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Maito, Kevyt4.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal5.6g2.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko39g30kcal2.8g1.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.4g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.2g2.8g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159636