Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 5.1g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.3g4.2kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g5.1g16kcal0.5g3.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g198kcal4g32.4g6.2g2g
Valittu annoskoko39g99kcal2g16.2g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal1g8.1g1.6g0.5g
Arvot/100g100g253kcal5.1g41.3g7.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182