Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L19g9kcal0.8g0.2g0.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.8g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L3.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g42kcal2.2g2g3g0.4g
Valittu annoskoko39g21kcal1.1g1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.6g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g54kcal2.8g2.6g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161563