(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.8g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.7g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2g7.8kcal0g0g0.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton2.5g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g4.2g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal6.4g1.4g5g1g
Valittu annoskoko39g41kcal3.2g0.7g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.6g0.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.2g1.8g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233