Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)3.9g3.9kcal0.7g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1507.8g30kcal2.3g0.1g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%4.7g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Ruistaikina Myllyn Paras16g44kcal0.7g4.9g2.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal9.2g10.6g11.2g1.8g
Valittu annoskoko39g91kcal4.6g5.3g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal2.3g2.7g2.8g0.5g
Arvot/100g100g233kcal11.8g13.6g14.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498