Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Punajuuri 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.3g8.6kcal0.9g0g0.6g0g
Cashewpähkinä 2.2g13kcal0.4g0.4g1g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g11g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g142kcal10g2.2g10.4g0.4g
Valittu annoskoko39g71kcal5g1.1g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.5g0.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g181kcal12.8g2.8g13.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853