Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss12g9kcal0.1g2.2g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g12g19kcal2.2g0g1.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)6.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kevytkerma3.3g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.7g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal5.2g5.6g3.4g0g
Valittu annoskoko39g38kcal2.6g2.8g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.3g1.4g0.9g0g
Arvot/100g100g99kcal6.7g7.2g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920