Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g55kcal0g0.1g6.2g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Kananmuna kuoreton10g14kcal1.2g0g1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.1g14kcal0g3.4g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g3g18kcal0.6g0.4g1.6g0.2g
Sokeri 1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g297kcal3.6g30.8g17.6g0.6g
Valittu annoskoko39g149kcal1.8g15.4g8.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g74kcal0.9g7.7g4.4g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.6g39.4g22.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563