Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g15g30kcal3g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen11g35kcal0.9g6.1g0.6g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.8g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g158kcal8.2g13.6g7.4g0.4g
Valittu annoskoko39g79kcal4.1g6.8g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.1g3.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g202kcal10.4g17.3g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946