Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse4.2g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Mustikka metsä- 7.6g3.3kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g217kcal3.4g31g8.2g1.4g
Valittu annoskoko39g108kcal1.7g15.5g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g54kcal0.9g7.8g2.1g0.4g
Arvot/100g100g278kcal4.4g39.7g10.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644