Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow5.7g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Piimä, rasvaton (Valio)4.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 6.8g3kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g222kcal3.2g33.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko39g111kcal1.6g16.8g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal0.8g8.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g284kcal4.1g43.1g9.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105