Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu10g37kcal1.2g7.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.7g1.1kcal0.1g0g0.4g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g4.1kcal0g0g0.4g0g
Appelsiini, kuorittu 5.4g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g199kcal6g24.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko39g100kcal3g12.1g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal1.5g6.1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.7g30.9g11.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429