Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)33g15kcal1g1.6g0.5g0g
Ohrasuurimo 5.6g18kcal0.5g3.5g0.1g0.4g
Kauralese 0.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g71kcal3.2g10.8g1.4g1g
Valittu annoskoko39g35kcal1.6g5.4g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.8g2.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993