Marian kinkkupiirakka

Pohja: Pehmennä 100 gr margariinia huoneenlämmössä, sekoita 2 dl vehnäjauhoja joukkoon, sekä puoli desiä vetta ja viimeksi 1 dl juustoraastetta.

Älä vaivaa taikinaa.

Taputtele se laakean, matalan vuoan pohjalle ja reunoille.

Jauhota kädet helpottamaan levittämistä.

Täyte:
Levitä 100-150 grammaa kinkkukuutioita pohjan päälle ja halutessasi myös tuoreita paprikapaloja.

Täytettä varten riko kaksi munaa astiaan, lisää 2 dl kermaviiliä ja mausta paprikajauheella (1 tl), ripauksella suolaa ja pippuria.

Lisää 2 dl juustoraastetta.

Sekoita varoen, levitä kinkun päälle.

Paista 200 asteessa 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marra53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g5g17kcal1.2g0g1.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.7g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale, Portti5.8g7.2kcal1g0g0.4g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g174kcal7.8g8g12.4g0.4g
Valittu annoskoko39g87kcal3.9g4g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2g2g3.1g0.1g
Arvot/100g100g222kcal10g10.2g15.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176960