Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 6.1g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.1g20kcal0.1g0.2g2.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.7g4.3kcal0.7g0.4g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi6.1g28kcal0.4g3.7g1.3g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.5g18kcal0g0g2g0g
Mangosose, Piltti7.7g4.6kcal0g1.2g0g0.1g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.6kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g193kcal3.8g16.4g12.8g0.6g
Valittu annoskoko39g96kcal1.9g8.2g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1g4.1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g247kcal4.9g21g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199