Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Suklaa tumma 6.8g35kcal0.3g3.6g2.1g0.4g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g5.5g17kcal0.9g3g0.2g0.7g
Cashewpähkinä 2.8g16kcal0.6g0.5g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g335kcal5.4g38.2g17.6g2.4g
Valittu annoskoko39g167kcal2.7g19.1g8.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g84kcal1.4g9.6g4.4g0.6g
Arvot/100g100g429kcal6.9g49g22.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276