Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g20g39kcal3.1g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Korppujauho 3.4g13kcal0.4g2.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal7.8g8.4g7g0.8g
Valittu annoskoko39g64kcal3.9g4.2g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2g2.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g163kcal10g10.8g9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857