Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Pellavansiemenöljy9g83kcal0g0g9.3g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g4.6g3.7kcal0g0g0.4g0g
Viinietikka 21g4.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g264kcal0g0.2g28.6g0g
Valittu annoskoko39g132kcal0g0.1g14.3g0g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal0g0.1g7.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233