Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen18g23kcal3g0.4g1.5g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK8g13kcal1.7g0g7.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.7g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6.1g3.7kcal0g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal9.6g3g19.2g0.2g
Valittu annoskoko39g49kcal4.8g1.5g9.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.4g0.8g4.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.8g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672