Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.8g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g3.8g6.7kcal0g0.4g0g0g
Mustikka11g3.8kcal0.1g0.7g0g0.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.9g7kcal0.3g1g0.2g0.2g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g173kcal3.8g24.2g5.2g1.8g
Valittu annoskoko39g87kcal1.9g12.1g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal1g6.1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g221kcal4.8g30.9g6.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956