Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Margariini, Pirkka2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi14g11kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g145kcal4.4g13.6g7.8g0.6g
Valittu annoskoko39g72kcal2.2g6.8g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.1g3.4g2g0.2g
Arvot/100g100g185kcal5.6g17.4g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468