Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 13g26kcal1.6g0g2.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK14g22kcal2.9g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g118kcal10.6g1g30.6g0.4g
Valittu annoskoko39g59kcal5.3g0.5g15.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal2.7g0.3g7.7g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.6g1.3g39.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832