Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.4g8.9kcal1g0g0.5g0g
Keittojuurekset, apetit2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.4g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.4g0.2kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal3g1.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko39g20kcal1.5g0.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.8g2.3g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250