Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 10g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g5.2g6kcal0g0.3g0.5g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lohifilee 13g25kcal2.4g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal5.4g5g4.6g0.6g
Valittu annoskoko39g42kcal2.7g2.5g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.4g1.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.9g6.4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908