Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1g8.4kcal0g0g1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g15g18kcal0.5g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g66kcal1.4g3.6g5g1.2g
Valittu annoskoko39g33kcal0.7g1.8g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal0.4g0.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g84kcal1.8g4.6g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015