Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g24g29kcal4g0.4g1.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)3.4g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%12g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g118kcal9.4g2.2g7.8g0g
Valittu annoskoko39g59kcal4.7g1.1g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2.4g0.6g2g0g
Arvot/100g100g150kcal12g2.8g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546