Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 7.8g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.5g8.5kcal0.2g0.1g0.8g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)3.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal2.4g3g3.6g0g
Valittu annoskoko39g28kcal1.2g1.5g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.6g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g72kcal3.1g3.9g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609