Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.7g6.2kcal0.6g0g0.4g0g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Maito, Kevyt5.1g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mustikka metsä- 12g5.4kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g175kcal3.2g25.4g6.4g1.2g
Valittu annoskoko39g88kcal1.6g12.7g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.8g6.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g224kcal4.1g32.5g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149