Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sieni rouskut, suolattu 10g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 7.4g18kcal1.1g0.4g1.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g62kcal3g3.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko39g31kcal1.5g1.6g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal0.8g0.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g80kcal3.8g4.1g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459