Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)6.5g6.2kcal1.5g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%6.4g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 11g6.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal3.8g4.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko39g20kcal1.9g2.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal1g1.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4.8g6.1g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634