Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti1.7g8.1kcal0.4g0.6g0.5g0.5g
Soijajauho rasvainen 1.5g6.9kcal0.5g0.3g0.3g0.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 13g49kcal3.6g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g160kcal13.2g3.8g10.2g1.4g
Valittu annoskoko39g80kcal6.6g1.9g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal3.3g1g2.6g0.4g
Arvot/100g100g205kcal16.9g4.9g13g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595