Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 29g7.6kcal0.5g1g0.1g0.6g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal1.2g2.8g5g1.4g
Valittu annoskoko39g31kcal0.6g1.4g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.3g0.7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.6g6.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180