Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.7g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal7.2g1.2g6g0.4g
Valittu annoskoko39g44kcal3.6g0.6g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.8g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g112kcal9.2g1.5g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667