Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)3.7g12kcal0.7g0.6g0.7g0g
Kookosrasva (Cocos)19g166kcal0g0g18.6g0g
Vispikerma, Milbona6.2g22kcal0.1g0.2g2.4g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g2.5g16kcal0.6g0.3g1.5g0g
Murot, Rice Crispies1.2g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly6.2g8.9kcal0.9g0.6g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g464kcal4.8g6.8g47g6.8g
Valittu annoskoko39g232kcal2.4g3.4g23.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna20g116kcal1.2g1.7g11.8g1.7g
Arvot/100g100g595kcal6.2g8.7g60.3g8.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868