Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Broilerifilee, marinoimaton5.8g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.3g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka4.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g34kcal3.2g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko39g17kcal1.6g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.8g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g43kcal4.1g4.3g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095