Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)5.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Katkarapu 8.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal3.4g2.2g8g0.2g
Valittu annoskoko39g47kcal1.7g1.1g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal0.9g0.6g2g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.4g2.8g10.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678