Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.4g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g5.3g6.9kcal1.1g0g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.5g14kcal1.1g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g49kcal4.6g1.6g3g0g
Valittu annoskoko39g25kcal2.3g0.8g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.2g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g63kcal5.9g2.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929