Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 3.7g2.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.9kcal0g0g0.6g0g
Herne 4.6g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)8.3g8.3kcal1.9g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella3.4g12kcal0.3g2.5g0.1g0.2g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g76kcal4.8g6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko39g38kcal2.4g3g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.2g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g97kcal6.2g7.7g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652