Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g10g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi4.2g20kcal0.5g0g2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)3.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa7.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g113kcal4.2g2.4g9.2g0.4g
Valittu annoskoko39g56kcal2.1g1.2g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.1g0.6g2.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.4g3.1g11.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274